Centre Especial de Treball

Els Centres Especials de Treball són empreses. L’objectiu principal de les quals és el de proporcionar treball a les persones amb discapacitat. Aquest treball remunerat serà adequat a les seves característiques personals i facilita la seva integració laboral en el mercat ordinari de treball. A través de les USP se’ls presta servei de desenvolupament personal i social.

Creiem fermament en l’associacionisme com a manera de magnificar els resultats de la nostra labor social. Així, pertanyem a associacions de Centres Especials d’Ocupació a nivell nacional (CONACEE) o autonòmic (CETIP, FECETC, ACEEI, ACEEM o FERCEE). Tota suma d’esforços suposa una millora notable en la consecució d’objectius. Aquests objectius es tradueixen en casos d’èxit d’integració laboral.

 

Servicio de limpieza

Integració laboral

A Verdisseny estem compromesos amb l’integració laboral de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.
A través del nostre CET propis en tot l’àmbit nacional ajudem les empreses a generar ocupació per a aquests col·lectius. D’aquesta manera, mostren el seu compromís amb el compliment de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social.

Unitat de Suport

Verdisseny compta amb una Unitat de Suport consolidada per a aconseguir la inserció i adaptació laboral i el desenvolupament personal i social de la nostra plantilla.

La Unitat de Suport s’encarrega de:

Acolliment i avaluació inicial

Avaluació d’integració

Avaluació d’acompliment

Itinerari individual i personalitzat

Formació complementària,

pre-laboral i especialitzada

Activitats lúdic-esportives i culturals

Des de la Unitat de Suport i Ajust volem aconseguir que el nostre personal desenvolupi totes les seves competències i habilitats amb la finalitat de realitzar el trànsit a l’empresa ordinària.

Volem fomentar i millorar la seua qualitat de vida en l’àmbit personal,

emocional, professional, social, etc.

Per a això, Verdisseny ha signat diversos convenis de col·laboració amb professionals i empreses. Oferim millors condicions per a accedir a serveis de fisioteràpia, coaching, salut dental, òptica, etc.

Logos Cataluña

VERDISSENY MANIPULATS, S.L. CIF B62904883 inscrit amb el numero T00225 como Centre Especial de Treball en Catalunya realitza activitats destinades al foment de la integració laboral de persones amb discapacitat contractades “Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19”.