Per a persones

Vols unir-te al nostre equip?

En el nostre canal d’ocupació podràs conéixer totes les ofertes de treball que tenim disponibles, així com incloure les teves dades per a futurs processos de selecció.

A Verdisseny oferim el nostre servei d’orientació laboral a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

 

Lloc adequat

La nostra primera presa de contacte amb les persones es produeix en entrar en les nostres oficines. Aquí comença el procés d’integració laboral i el nostre objectiu és aconseguir-lo. A cada persona que acudeix a nosaltres se li realitza una avaluació inicial a través d’una entrevista personal, recopilem la informació necessària per a traçar l’itinerari cap al món laboral. Així, tenim en compte totes les seves circumstàncies de cara a aconseguir un lloc adequat a elles, sent aquest el primer pas del qual depén gran part del procés.

Selecció

Davant una vacant s’inicia el procés de selecció. S’analitzen les necessitats a cobrir i entre totes les persones candidates busquem els perfils que més s’ajusten al lloc de treball en qüestió. És important saber quin perfil es necessita a cada moment i seleccionar a consciència les persones que encaixen amb la finalitat de no fer malbé el seu procés d’integració laboral.

Formació

Davant l’ocupació d’un lloc de treball no ens conformem amb cobrir-lo sinó que a més ens assegurem que la persona que s’inicia en el lloc rep tota la formació específica necessària. D’aquesta manera assegurem l’èxit de la integració, a més d’evitar la frustració del treballador o treballadora davant els problemes que puguen sorgir en la seva rutina diària de treball.

Orientació laboral

Com a CET que som la nostra labor se centra en l’orientació laboral de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Nosaltres els oferim aqueixa primera experiència professional a les persones d’aquests col·lectius, però el nostre objectiu és orientar-los per a fer el salt a l’empresa ordinària. Tracem el seu itinerari aportant-los facultats i experiència que els permeti formar part del mercat laboral ordinari.

Formació

La formació per a la nostra plantilla és clau per a nosaltres. El nostre compromís amb la millora contínua ens porta a tindre una plantilla formada en les últimes tècniques i innovacions en la prestació de serveis.

No sols oferim formacions per a fomentar el desenvolupament professional de la plantilla sinó que també per a ajudar al desenvolupament personal. Algunes de les nostres formacions diferencien per zones de la geografia nacional i altres estan disponibles per a tot l’àmbit nacional.

Avantatges de treballar amb nosaltres

La plantilla de Verdisseny de pot beneficiar-se de condicions especials en els serveis dels nostres col·laboradors:

Logo GAES
Logo Optica Universitaria
Logo UNED
Logo EUTOX

Per a poder beneficiar-te de tots aquests avantatges posa’t en contacte amb la Unitat de Suport.